O vânzătoare dintr-un magazin din Burdujeni a fost amenințată cu un pistol de jucărie de un bărbat care a furat un iaurt


Intră acum și în grupul de

O vânzătoare dintr-un magazin din cartierul sucevean Burdujeni a fost amenințată, joi, cu un pistol de jucărie de un sucevean de 30 de ani care a furat un iaurt din magazin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, vânzătoarea unui magazin din cartierul sucevean Burdujeni a observat un bărbat care a sustras dintr-o vitrină frigorifică un iaurt și l-a abordat să înapoieze bunul.

Bărbatul a părăsit însă magazinul în grabă, iar vanzatoarea a ieșit după el, iar în acel moment bărbatul a scos de sub haină un pistol de jucărie și a amenințat-o pe vânzătoare și apoi a fugit.

După apelul la 112 o patrulă de poliție a ajuns imediat în zona și la scurt timp l-a identificat și reținut pe bărbatul în vârstă de 30 de ani care este din același cartier.

Acesta a indicat polițiștilor un tomberon în care a aruncat pistolul de jucărie din plastic care a fost recuperat și ridicat în vederea cercetărilor.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată și a fost contactat procurorul de serviciu în vederea stabilirii măsurilor procesuale.

Având în vedere trecutul medical al autorului și afecțiunile psihice motivate prin internări repetate în unități medicale de profil s-a opinat pentru continuarea cercetărilor cu autorul în stare de libertate și expertizarea sa în cursul zilelor următoare, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de