Un sofer botosanean a accidentat grav o tanara pe trecere si a plecat de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un botoşănean a dat dovadă de politeţe ridicând o tânără pe care a accidentat-o grav pe trecerea de pietoni, având nevoie de 3 săptămâni de spitalizare, dar nu i-a aşteptat şi pe poliţişti, ci a părăsit locul faptei. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 14.10, pe strada Calea Transilvaniei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, L. Florentin, în vârstă de 42 ani, din municipiul Botoşani, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat-o pe G. Ştefania, în vârstă de 18 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată prin indicatoare si marcaj.

După ce a lovit fata, conducătorul auto a ridicat-o de pe partea carosabilă, după care s-a urcat în autoturism şi a părăsit locul accidentului, fiind oprit ulterior de echipajul Postului de Poliţie Vama, pe strada Teilor de pe raza comunei Vama.

Tânăra a fost diagnosticată cu „entorsă genunchi drept”, necesitând pentru vindecare 21 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, recoltându-i-se ulterior probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de