Gheorghe Flutur anunță investiții la instalațiile electrice ale Secției ATI-COVID din SJU Suceava. Lucrările au fost solicitate în urma analizelor ISU și DSP Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri că va propune alocare de bani pentru SJU Suceava pentru îmbunătățirea condițiilor din secția medicală pentru tratarea pacienților cu cazuri moderate și severe de Covid-19.

Flutur a spus că urmare a solicitărilor venite de la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, în prima ședință a Consiliului Judeţean Suceava va veni cu un proiect de hotărâre prin care să se aloce suma de 620.000 lei.

El a menționat că banii sunt pentru dotări în vederea îmbunătățirii condițiilor și a securității de funcționare a Secției medicale pentru tratarea pacienților cu cazuri moderate și severe de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Flutur a precizat că este vorba despre fosta secție ORL de la etajul 7 unde funcționează în prezent secția ATI COVID.

„Solicitările, formulate în baza unor analize făcute de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” – Suceava și Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava, se referă la proiectarea și execuție instalații electrice, cu o valoare estimată de 450.000 lei și la achiziția a 20 de rampe orizontale de perete tip ATI, cu o valoare totală estimată de 170.000 lei”, a precizat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de