Șapte persoane au murit de frig în județul Suceava de la începutul sezonului rece 2020-2021, iar alte patru sunt în stare gravă la spital din cauza hipotermiei


Intră acum și în grupul de

Direcția de Sănătate Publică a județului Suceava a informat, vineri, că 11 suceveni au avut de suferit de la începutul sezonului rece 2020-2021 din cauza gerului. Șapte dintre ei au murit, iar patru sunt internați în spitalele din județ.

Persoanele care și-au pierdut viața au avut vârste cuprinse între 54 și 86 ani. Concret, este vorba de o persoană de 86 ani din Siminicea, o persoană de 61 ani din Brodina, o persoane de 66 ani din Fălticeni, o persoană de 67 ani de la Căminul de bătrâni de pe lângă Mănăstirea Bogdănești, o persoană de 56 ani din Câmpulung Moldovenesc, o persoană de 73 ani din aceeași localitate și o persoană de 54 de ani din comuna Ulma.

Pe lângă asta, patru suceveni sunt în prezent internați în spitalele din județ. Doi dintre ei (42 ani și 73 ani) au hipotermie, iar alți doi sunt în stare și mai gravă. Mai exact, o persoană (82 ani) din Siret este în comă, iar o persoană (82 ani) din Cârlibaba este internată cu degerături la ambele picioare.


Intră acum și în grupul de