Patru persoane date disparute in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

În ultimele două luni, patru persoane din judeţ au fost date dispărute de către familii, IPJ Suceava apelând la populaţie pentru găsirea acestora. Astfel, TANASĂ MARIA, în vârstă de 77 de ani, din satul Arghira, comuna Preuteşti, judeţul Suceava, pe 02.03.a.c. în jurul orelor 06.00 a plecat de la domiciliu pentru a se deplasa la Spitalul „Parhon ” din municipiul Iaşi. Aceasta a fost aşteptată în gara Iaşi, dar nu a ajuns, iar la triajul unităţii medicale nu figurează internată. Din localitatea de domiciliu a plecat cu trenul, urmând ca în Dolhasca, să urce în trenul ce se deplasează spre Iaşi. Este diagnosticată cu epilepsie şi afecţiuni cardiovasculare.

Semnalmente: înălţimea 1,60 – 1,65 m, greutate 45 – 50 kg, constituţie slabă, tenul măsliniu, faţa ovală, fruntea îngustă – medie, părul cărunt – drept, ochii căprui – mijlocii, nasul mare – drept, gura mijlocie – buzele subţiri, urechile mari – lob lipit – pavilion depărtat.

Îmbrăcăminte: cojoc din material sintetic – culoare muştar, fustă – culoare închisă, ghete din piele, batic – culoare neagră.

Pe data de 20.02.a.c. a plecat de la domiciliu fără a reveni până în prezent PAŞTINA VIORELPAVEL, în vârstă de 49 ani, sat Săcuţa, comuna Boroaia, judeţul Suceava. Potrivit IPJ Suceava, la data menţionată, după ce a consumat cantităţi mari de băuturi alcoolice, a devenit violent şi a refuzat să meargă spre domiciliu împreună cu soţia sa, deplasându-se în direcţia opusă.

Semnalmente: înălţimea 1,70 m, greutatea 60 – 65 kg, constituţie astenică, ten măsliniu, faţa ovală, fruntea înaltă – îngustă, părul şaten – drept – calviţie (chelie) frontală, ochii albaştri – mijlocii, nasul mare – drept, gura mijlocie, bărbia proeminentă, urechile mari – lob lipit – pavilion depărtat.

Particularităţi: prezintă o cicatrice pe nas, degetul arătător de la mâna dreaptă este amputat, prezintă un tatuaj pe antebraţul drept cu simbolul Viorel + Lăcrămioara.

Tot după ce a consumat băuturi alcoolice a dispărut şi MĂRIA TOADER, în vârstă de 61 ani, din satul Horodniceni, comuna Horodniceni, judeţul Suceava. Poliţiştii precizează că, în data de 18.02.2010, orele 21:00, după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitatea de domiciliu a părăsit localul şi de atunci nu a mai fost văzut.

Semnalmente: 1,70 – 1,79 m, constituţie atletică, greutate 80 – 89 kg., păr cărunt, ondulat, faţă ovală, ochi albaştri, bărbie proeminentă, gură mijlocie, buze subţiri, ten alb, cuperozic (pete roşii), iar ca semn particular are pe antebraţul drept un tatuaj cu sigla grănicerilor de aproximativ 6×8 cm. (harta României).
În momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o haină din stofă de culoare neagră, un pulover de culoare kaki, o pereche de pantaloni din stofă de culoare gri, pe cap purta o căciulă din blană de miel de culoare neagră şi era încălţat cu ghete de culoare maro.

Poliţiştii o mai caută şi pe SENIC ANCACRISTINA, în vârstă de 26 ani, din municipiul Suceava, care în dimineaţa zilei de 08.02.2010 a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Anterior a lucrat perioade scurte de timp în Germania, în agricultură.

Semnalmente: înălţime circa 1,66-1,67 m, greutate 69 kg., atletică, părul drept, lungime medie, vopsit brunet, ten deschis, faţă rotundă, ochii verzi, poartă ochelari, sprâncene arcuite, depărtate, cu buze subţiri.

Particularităţi: prezintă cicatrice de la operaţiile de cezariană şi apendicită, pe spate, în zona rinichilor prezintă o pată ovală de culoare maro având lăţimea de aproximativ 1 cm şi lungimea de 3 cm, iar în zona lombară, partea inferioară prezintă o pată depigmentată.

La data dispariţiei, cel mai probabil, era îmbrăcată cu pantaloni de blugi albastru închis, evazaţi, maletă de culoare roşie, pulover negru cu gri prevăzut cu fermoar, geacă din material din fâş de culoare maro închis, scurtă, având un guler mai înalt, iar în picioare avea ghete înalte de culoare neagră prevăzute cu fermoar.

Persoanele care pot da relaţii cu privire cu privire la aceştia, sunt rugate să sune la telefon 0230 / 203161, 0230 / 203165 şi 0230 / 203005 sau sa ia legătura cu orice unitate de poliţie.


Intră acum și în grupul de