Scade incidența infectărilor în municipiul Suceava la 2,21 și în județul Suceava la 1,24. Patru localități sunt în „zona roșie”, alte 15 în „zona galbenă”, iar restul în „zona verde”. De la începutul pandemiei au murit un număr de 1001 suceveni care au avut Covid-19


Intră acum și în grupul de

Incidența infectărilor cu noul coronavirus a scăzut în municipiul Suceava, dar și în județul Suceava.

Potrivit statisticii ISU Suceava, incidența cumulată la 14 zile în județul Suceava a coborât la 1,24 cazuri la mia de locuitori.

În același timp, în municipiul Suceava incidența cumulată a coborât la 2,21 cazuri la mia de locuitori după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate 13 persoane cu infecție, iar alte 29 au fost declarate vindecate de Covid-19.

În județ mai sunt în „zona roșie”, cu peste 3 cazuri la mia de locuitori, doar patru localități, respectiv Siret, Șcheia, Mușenița și Adâncata.

Alte 15 localități, între care municipiile Suceava, Rădăuți și Vatra Dornei sunt în „zona galbenă”.

În prezent evoluează două focare de Covid-19, unul cu 9 cazuri la Grădinița „Luminița” din Siret și un altul la Spitalul de îngrijiri paliative de la Ilișești, cu șase cazuri.

Potrivit sursei citate, de la începutul epidemiei cu noul coronavirus s-au vindecat de Covid-19 un număr de 18.423 de persoane, în timp ce 1001 suceveni care au fost confirmați cu infecție au murit.


Intră acum și în grupul de