Panică în stația de autobuz de pe strada Ana Ipătescu după ce un bărbat băut a căzut cu capul între bordura trotuarului și autobuz


Intră acum și în grupul de

Mai mulți suceveni aflați, vineri după amiaza, în stația de autobuz de pe strada Ana Ipătescu din Suceava s-au panicat după ce un bărbat care era băut s-a dezechilibrat și a căzut cu capul între bordură și autobuz.

Potrivit cercetărilor polițiștilor care au fost sesizați prin 112, în stația de autobuz din zona centrală a municipiului Suceava, situată pe str. Ana Ipătescu pe sensul de mers către cartierul Burdujeni, pe o bancă de așteptare se afla un bărbat de 74 ani, din com. Dărmănești, care fiind în stare avansată de ebrietate a ațipit.

La un moment dat acesta s-a ridicat, a făcut câțiva pași și având în vedere starea avansată de ebrietate în care se afla, s-a dezechilibrat, și a căzut între bordura trotuarului și autobuzul de transport călători care se afla în staționare.

Incidentul a panicat atât martorii aflați la fața locului, cât și conducătorul auto care a solicitat ajutor prin 112.

Totodată, echipajul de poliție rutieră a identificat martorii care au asistat la întregul incident confirmând cele de mai sus procedând totodată la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de