Panică în stația de autobuz de pe strada Ana Ipătescu după ce un bărbat băut a căzut cu capul între bordura trotuarului și autobuz

Mai mulți suceveni aflați, vineri după amiaza, în stația de autobuz de pe strada Ana Ipătescu din Suceava s-au panicat după ce un bărbat care era băut s-a dezechilibrat și a căzut cu capul între bordură și autobuz.

Potrivit cercetărilor polițiștilor care au fost sesizați prin 112, în stația de autobuz din zona centrală a municipiului Suceava, situată pe str. Ana Ipătescu pe sensul de mers către cartierul Burdujeni, pe o bancă de așteptare se afla un bărbat de 74 ani, din com. Dărmănești, care fiind în stare avansată de ebrietate a ațipit.

La un moment dat acesta s-a ridicat, a făcut câțiva pași și având în vedere starea avansată de ebrietate în care se afla, s-a dezechilibrat, și a căzut între bordura trotuarului și autobuzul de transport călători care se afla în staționare.

Incidentul a panicat atât martorii aflați la fața locului, cât și conducătorul auto care a solicitat ajutor prin 112.

Totodată, echipajul de poliție rutieră a identificat martorii care au asistat la întregul incident confirmând cele de mai sus procedând totodată la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.