Grav accident rutier la Radaseni


Intră acum și în grupul de

O femeie ce se afla într-o căruţă a ajuns în stare gravă la spital, după ce un autoturism s-a izbit în atelaj, calul decedând pe loc. Potrivit IPJ Suceava vineri, în jurul orelor 20.50, pe DN 2, în afara localităţii Rădăşeni, L. Vasile, de 41 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă uşoară la stânga, a observat brusc un atelaj hipo care circula din sens opus pe mijlocul drumului.

Şoferul a frânat brusc, a derapat din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă bătătorită, pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu partea laterală dreapta în atelajul hipo, împingându-l în afara carosabilului pe partea stângă, prin glisiera metalică, în şanţul de pe partea stângă a sensului de mers. P. Maria, de 37 ani, pasageră în atelaj a fost grav rănită, însă căruţaşul, B. Mihai, de 66 ani, a scăpat cu răni mai uşoare. Ambii sunt din comuna Preuteşti.

Căruţaşul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de şoc, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din accident a mai rezultat uciderea cabalinei care tracta atelajul hipo şi avarierea glisierei metalice.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de