Perchezitii la locuintele unor spargatori de masini


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliile unor tineri suspecţi de furturi din autoturisme. Potrivit IPJ Suceava, vineri, au fost extinse cercetările privind un furt comis de autori necunoscuţi din autoturisme, în noaptea de 18/19.02.2010, pe raza oraşului Liteni. Astfel, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise la 03.03 de Judecătoria Suceava, au fost efectuate percheziţii la domiciliile lui P. Ilie, de 19 ani şi S. Vladimir, de 20 ani, ambii din localitate, fiind găsite mai multe bunuri: radiocasetofoane auto, boxe audio, acumulatori şi truse de scule auto etc., care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

O parte din bunuri au fost sustrase în noaptea de 18/19.02.a.c. din autoturismele lui B. Florinel şi A. Mihai-Alin, din Liteni, iar un radiocasetofon şi două boxe au fost sustrase la 07/08.02.2010 dintr-un autoturism aparţinând lui C. Costică, tot din oraşul Liteni.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit că, pe lângă cei doi suspecţi, la comiterea furturilor a mai participat şi L. Petru, de 18 ani, localnic. Prejudiciul în cauză, în sumă de aproximativ 2.500 lei, a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite.

Poliţiştii continuă cercetările cu tinerii în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de