ISJ Suceava: Alți trei angajați din învățământ și doi elevi, confirmați cu infecție cu noul coronavirus. Cursurile cu prezență fizică se suspendă pentru două clase și o grupă de grădiniță


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar al Județului Suceava a informat, miercuri, că alți trei angajați din învățământul sucevean și doi elevi au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2.

Astfel, au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus doi elevi din învățământul liceal, unul de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, iar altul de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

Totodată, s-a confirmat infecția cu SARS-CoV-2 pentru un învățător de a Școala Gimnazială Moara Nică, un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la  Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” Fălticeni și un angajat din rândul personalului nedidactic de la Grădinița cu Program Prelungit Poiana Stampei – structură a Școlii Gimnaziale Poiana Stampei.

ISJ Suceava anunță că s-a suspendat activitatea cu prezența fizică pentru o clasă de învățământ primar de la Școala Gimnazială Moara Nică, pentru o grupă de grădiniță de la GPP Poiana Stampei și pentru o clasă de învățământ liceal (clasa a XII-a) de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava


Intră acum și în grupul de