Foc de arma pentru prinderea a doi tineri ce l-au „pradat” pe seful trenului Suceava – Ilva Mica


Intră acum și în grupul de

Şeful trenului personal Suceava – Ilva Mică a rămas duminică, fără mijloace de comunicare şi bunurile personale, poliţiştii humoreni folosind armamentul din dotare pentru a-i prinde pe cei care l-au prădat. Potrivit IPJ Suceava, la ora 17.00 Poliţia Oraşului Gura Humorului a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că doi tineri necunoscuţi aflaţi într-un tren personal pe ruta Suceava – Ilva Mică au pătruns în compartimentul de serviciu al partidei de tren, de unde au sustras bunuri personale şi mijloace de comunicare aparţinând şefului de tren.

Un echipaj de poliţie rutieră aflat în apropierea Staţiei C.F.R. Gura Humorului s-a deplasat spre locul unde cei doi suspecţi au coborât din tren şi au fugit spre pădurea Bogdăneasa. La o distanţă de aproximativ 700 m faţă de staţie au fost găsite abandonate două genţi cu bunuri sustrase.

Echipajul a continuat urmărirea pe strada Bogdăneasa, descoperind unul din suspecţii de comiterea furtului. Poliţiştii l-au somat verbal pe tânăr iar pentru că acesta şi-a continuat deplasarea, unul din agenţii de poliţie a executat un foc de avertisment în plan vertical, determinându-l pe D. Marius, de 18 ani, din comuna Berchişeşti să se oprească. Celălalt suspect, identificat în persoana minorului C. D., în vârstă de 17 ani, din comuna Drăgoieşti, a reuşit să dispară.

Tânărul reţinut a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, de unde poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Suceava l-au preluat pentru continuarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de