Gheorghe Flutur, cere intervenție a ATOP în cazul furturilor de la Șcheia: La o azvârlitură de băț de Suceava avem o infracționalitate ce ne face de rușine pe toți


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheprghe Flutur, a declarat, joi, că Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Suceava ar trebui să se implice în cazul spragerilor din locuințe din comuna Șcheia.

El a arătat că această situație determină o lipsă de încredere a oamenilor pentru că li se sparg casele și li se fură bunurile, la Șcheia.

„Eu aici cer ATOP să facem o analiză fermă pentru că dacă Poliția de proximitate dacă nu are suficiente echipaje, dacă nu au dotări, dacă sunt arondați și nu sunt organizați cum trebuie, durata în care vine dacă îl suni, cred că sunt lucruri pe care noi să le știm și să cerem ceva schimbări în ceea ce privește modul de lucru pentru întărirea siguranței cetățenilor”, a spus Flutur.

El consideră că nu se poate ca această situație să continue.

„La o azvârlitură de băț de Suceava să avem o infracționalitate care ne face de rușine pe toți. Nu e în regulă”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de