Gheorghe Flutur cere un sistem de monitorizare a persoanelor vulnerabile: Nu trebuie să aflăm din presă că au murit de frig șapte oameni


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut, joi, structurilor de specialitate din CJ Suceava să facă o analiză a ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă legat de decesul a șapte suceveni din cauza frigului.

„Nu trebuie să aflăm din presă sau de la DSP că au murit de frig șapte oameni în județul Suceava. Este o chestiune de la care vrem răspuns, să vedem ce se întâmplă”, a spus președintele CJ Suceava.

El a menționat că a făcut apel primăriilor să monitorizeze situațiile oamenilor în vârstă, a oamenilor care stau izolați, a oamenilor care nu au pe nimeni.

„Să facem un sistem de monitorizare, prin consilieri locali, prin oameni care ar putea primi în responsabilitate această monitorizare. Să vedem cauzele care au condus la aceste decese. Nu cred că este în regulă și cred că trebuie să intervenim să nu se mai întâmple în viitor așa ceva”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de