Razie de amploare și percheziții efectuate de polițiștii suceveni în zona rurală arondată municipiului Rădăuți. Au fost identificați doi suspecți de furt


Intră acum și în grupul de

Poliţişti din cadrul Poliției Rădăuți și din două Secții de poliție rurală , precum și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale – IPJ Suceava au efectuat, vineri, o razie pe raza Secției nr. 4 Gălănești și pe tronsoanele rutiere adiacente municipiului Rădăuți.

Potrivit Poliției Județene Suceava au fost desfășurate două percheziții domiciliare în cătunul Vuliva, de pe raza comunei Frătăuții Noi, în vederea probării activității infracționale a unor suspecți și identificării și recuperării bunurilor date în urmărire.

Cu această ocazie au fost identificați suspecții unor fapte de furt, respectiv doi bărbați față de care au fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.      

În cadrul acțiunii a fost probată activitatea infracțională a doi bărbați din comuna Frătăuții Noi, jud. Suceava, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuință. În cauză a fost extinsă urmărirea penală și sub aspectul infracțiunilor de „furt” și „executarea sau folosirea de intalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

S-au constituit escorte, iar persoanele reținute au fost conduse la sediul I.P.J. Suceava C.R.A.P. urmând a fi introduse în arest.

Poliția Județeană Suceava menționează că s-a acționat în filtre fixe cu efective mărite cât și prin oprirea din mișcare a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulație cu risc accidentogen ridicat cât și pe străzile secundare din zonele menționate anterior.

În cadrul raziei au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10.000 lei atât la regimul circulației rutiere cât și la regimul circulației materialului lemnos. De asemenea, au fost confiscați cca. 10 mc lemn foc fag.

Au fost suspendate 2 permise de conducere și au fost reținute 3 certificate de înmatruculare și 2 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În cadrul raziei au fost desfășurate și activități specifice de control în ceea ce privește respectarea prevederilor legale privind prevenirea răspândirii Covid 19.


Intră acum și în grupul de