Patru adolescente accidentate grav, dintr-o gluma


Intră acum și în grupul de

În timp ce mergeau regulamentar pe marginea drumului, patru adolescente cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani au fost izbite în plin, luni, la prânz, de o maşină al cărei şofer a vrut să facă, o glumă, şi să le sperie. Potrivit IPJ Suceava, la ora 12.00, pe DJ 209D în afara comunei Bălcăuţi, R. Daniel, de 23 ani, din oraşul Siret, în timp ce conducea un autoturism, a observat că din sens opus se deplasa un grup de tinere, iar pentru a face o glumă, a pătruns pe contrasens şi a executat o eschivă, dar a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat frontal în acestea.

Două fete în vârstă de 15 ani, V. A. şi G. D., au fost grav rănite iar minorele C. E. de 15 ani şi C. E. de 14 ani, s-au ales cu răni mai uşoare.

Adolescentele rănite grav au fost internate la Spitalul din Rădăuţi, fiind diagnosticate cu fractură de femur şi necesitând peste 40 de zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de