Minor basarabean, disparut de la domiciliul din Horodniceni unde locuia fara forme legale


Intră acum și în grupul de

Un adolescent din Republica Moldova ce locuia fără forme legale într-o gospodărie din comuna suceveană Horodniceni a fost dat dispărut. Potrivit IPJ Suceava numele minorului este BĂRBUŢĂ SILVIAN, născut în Republica Moldova, are vârsta de 15 ani şi locuieşte fără forme legale în comuna Horodniceni, judeţul Suceava.

Semnalmentele minorului dispărut : înălţime 1,77 m, greutate circa 55 kg, constituţie atletică, păr de culoare şaten, tuns normal, ochi căprui, faţă ovală, nas ascuţit, gura mică, buze subţiri, ten deschis, vorbirea normală, cu accent moldovenesc, prezintă o cicatrice de 1 cm în apropierea comisului stâng şi ambele picioare sunt de un roşu aprins din cauza frigurilor suferite cu ocazia plecărilor repetate de la domiciliu.

La data dispariţiei, era îmbrăcat cu o helancă pe gât din P.N.A., de culoare neagră, bluză din trening de culoare albastru închis, având pe mâneci câte două dungi de culoare galbenă, orizontale, pantaloni blue-jeans, fiind încălţat cu pantof din piele, de culoare neagră, mărimea 44.

Avea asupra sa un ghiozdan din material textil de culoare albastră, cu o singură baieră de culoare albă.

În dimineaţa zilei de 23.02.2010 a plecat de la domiciliu către şcoală, şi nu a mai revenit, fiind văzut de un coleg de clasă în cursul acelei zile în zona autogării din municipiul Fălticeni.

În repetate rânduri acesta a fugit de la domiciliu, timp în care se refugia circa 3- 4 zile în stoguri cu fân sau case părăsite de pe raza comunei unde locuieşte, fiind găsit de fiecare dată de părinţi.

Persoanele care pot da relaţii cu privire cu privire la acesta, sunt rugate să sune la telefon 0230 / 203161, 0230 / 203165 şi 0230 / 203005 sau sa ia legătura cu orice unitate de poliţie.


Intră acum și în grupul de