Gheorghe Flutur mulțumește lui Alexandru Moldovan pentru modul cum s-a achitat de atribuțiile funcției de prefect de Suceava și anunță revenirea acestuia în „echipa CJ Suceava”


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a mulțumit, joi, prefectului Alexandru Moldovan pentru activitatea desfășurată în cea mai grea perioadă post-decembristă și a anunțat că acesta va reveni în echipa Consiliului Județean Suceava în funcția de director general al Direcției Juridice.

„Mulțumesc prefectului Alexandru Moldovan pentru activitatea desfășurată în cea mai grea perioadă post-decembristă. S-a achitat mai mult decât onorabil de sarcinile încredințate de Guvernul României. Este un om foarte bine pregătit profesional, cu mult echilibru, onesitate și capacitate de dialog”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a subliniat că Alexandru Moldovan a fost un câștig pentru județul Suceava, iar la final de mandat a dorit să-i mulțumească public pentru întreaga activitate desfășurată.

„Domnul Alexandru Moldovan revine în echipa Consiliului Județean ca director al Direcției juridice, o echipă ce ce are multe provocari la orizont în ceea ce privește gesitionarea treburilor județului Suceava”, a spus Flutur.

”Încă o dată, aprecieri și multumiri pentru munca prestată ca prefect al județului Suceava”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de