Flacari intr-o gospodarie din comuna Satu Mare


Intră acum și în grupul de

Pagube de aproximativ 200 milioane de lei vechi s-au înregistrat în urma unui incendiu izbucnit duminică, la trei ore după miezul nopţii într-o gospodărie din comuna Satu Mare. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 112, la ora 03:05 astfel că, Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

„La sosirea pompierilor la gospodăria lui Ion B., ardea acoperişul bucătăriei şi al garajului, construcţie corp comun, din lemn, acoperită cu draniţă – 70% şi tablă – 30%, existând pericolul de propagare la casa proprietarului şi o locuinţă învecinată”, a precizat plt. Alin Găleată din cadrul Compartimentului Informare şi Relaţii Publice al ISU Suceava.

Acesta spune că incendiul a fost lichidat la ora 05.25, în limitele găsite, fiind distrus de flăcări acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, degradându-se bunuri casnice şi un strung de banc. Pagubele au fost estimate de proprietar la circa 20.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de evacuare a fumului, neprotejat faţă de materialele combustibile.

Pompierii au salvat casa proprietarului şi locuinţa învecinată, în valoare de aproximativ 240.000 lei.


Intră acum și în grupul de