Proiectul tehnic al autostrăzii Pașcani-Suceava-Siret ar urma să fie finalizat la sfârșitul lunii iunie 2022. CNAIR scoate în acest an la licitație execuția tronsoanelor de la Ploiești la Pașcani


Intră acum și în grupul de

Proiectul tehnic pentru autostrada Pașcani-Suceava ar urma să fie finalizat la sfârșitul lunii iunie 2022 potrivit unui răspuns oferit de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutier la solicitarea Hotnews.ro.

Astfel, potrivit sursei citate, CNAIR va scoate la licitație execuția tronsoanelor de la Ploiești la Pașcani.

Primul tronson pentru care se organizează licitația de execuție va fi Ploiești – Buzău unde proiectul tehnic va fi predat în luna aprilie, iar lansarea estimativă a licitațiilor de execuție lucrări este în mai – iunie 2021

Pentru tronsonul Buzău – Focșani lansarea estimativă a licitațiilor de execuție lucrări este iulie – august 2021 pentru tronsonul Focșani-Bacău, în decembrie 2021, iar pentru tronsonul Bacău-Pașcani în octombrie 2021.

În ceea ce privește tronsonul Pașcani-Suceava-Siret al autostrăzii A7  se face studiul de fezabilitate, iar prestatorul a predat documentația aferentă Analizei Multicriteriale de Traseu etapa 1 – Analiza unei game largi de opțiuni.

„Analiză Multicriteriala de Traseu etapa 1 este în curs de revizuire de către Prestator ca urmare a observațiilor formulate de către Beneficiar”, spune CNAIR.

Pentru ambele contracte data de finalizare a Studiului de Fezabilitate este 27.12.2021 și data de finalizare a Proiectului Tehnic este 27.06.2022 .


Intră acum și în grupul de