Gheorghe Flutur: Guvernul aprobă finanțarea Sălii Polivalente din Suceava cu 5000 de locuri. Costul investiției este de 38.3 milioane de euro


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri,  că proiectul de Hotărâre de Guvern privind finanțarea Sălii Polivalente din Suceava va fi aprobat în ședința de astăzi a Guvernului României.

Gheorghe Flutur a spus că a vorbit cu ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, care i-a confirmat faptul că a semnat pentru finanțarea acestei investiții.

„Sala Polivalentă din Suceava este o investiție mult așteptată, iar astăzi va intra în ședința Guvernului pentru a fi aprobată”, a spus Flutur.

El a menționat că mai multe precizări despre finanțarea și realizarea acestui proiect vor fi făcute de ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, care va fi prezent vineri la Suceava.

Gheorghe Flutur a amintit că Sala Polivalentă din Suceava va avea o capacitate de 5.000 de locuri, iar valoarea totală a investiției este de 185.263.660,23 lei (38.299.565,91 euro).


Intră acum și în grupul de