ISJ Suceava: Alți șapte angajați din învățământ au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a informat, miercuri, că în ultimele 24 de ore au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2 alți șapte angajați din învățământul sucevean.

Potrivit sursei citate, este vorba de trei profesori din învățământul gimnazial, respectiv de la Școala Gimnazială Verești, Școala Gimnazială nr. 4 Vatra Dornei, Școala Gimnazială ”Vornicu Simion Tăutu” Comănești.

Totodată, sunt confirmați cu infecție cu noul coronavirus doi angajați din rândul personalui didactic auxiliar de la Colegiul Silvic ”Bucovina”  Câmpulung Moldovenesc și de la GPP ”Pinocchio” Fălticeni

Au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2 și doi angajați din rândul personalului nedidactic de la GPP ”Licurici” Fălticeni – structură a GPP ”Pinocchio” Fălticeni.

ISJ Suceava a dispus suspendarea activităților cu prezența fizică pentru o clasă de la învățământul gimnazial de la Școala Gimnazială ”Vornicu Simion Tăutu” Comănești și pentru patru 4 grupe de grădiniță de la GPP ”Licurici” Fălticeni – structură a GPP ”Pinocchio” Fălticeni


Intră acum și în grupul de