Transportul public din județul Suceava, verificat de polițiști: Au fost aplicate 122 amenzi și reținute nouă permise, inclusiv pentru alcool și viteză. Doi șoferi sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava a organizat, în perioada 8-9 martie, o acțiune în cadrul căreia au fost verificate vehiculele destinate transporturilor rutiere de persoane, atât local, cât și interjudețean.

În total, au fost verificate 89 de vehicule, fiind aplicate 122 de amenzi în valoare de 61.650 lei.

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale. Unul conducea fiind băut bine, iar altul era la volanul unui vehicul neînmatriculat. Imagine ilustrativă

Printre abaterile depistate de polițiști se numără: opriri alte stații (2), depășirea vitezei (3), depășiri neregulamentare (3), nefolosirea centurii de siguranță (11), folosirea telefonului (5), dar și alcool (3).

Pe lângă amenzi, au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 3 pentru alcool și 3 pentru depășiri neregulamentare.

Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și constate 2 infracțiuni, respectiv un șofer conducea având o alcoolemie peste limita legală, iar altul era la volanul unui vehicul neînmatriculat.


Intră acum și în grupul de