CJPC se axeaza pe controalele specifice perioadei Pascale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Suceava demarează o amplă acţiune de control specifică perioadei Pascale.

„Având în vedere că urmează Floriile, când este dezlegare la peşte vom face un control la acest produs şi derivate. De asemenea, ne axăm în această perioadă şi pe produsele de post”, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă directorul adjunct coordonator al CJPC Suceava, Elena Oanea.

Aceasta a spus că, în vizorul comisarilor se află şi produsele pascale de la cele de patiserie, vinuri, ciocolată, până la carne, controalele fiind efectuate până în „preziua sărbătorilor”.

„Chiar acum aşteptăm rezultatul a 5 probe de carne prelevate şi trimise laboratorului Larex spre analiză. Avem suspiciuni privind compoziţia, umiditatea şi altele”, a arătat directorul adjunct coordonator al CJPC Suceava.

De asemenea verificate vor fi controlate unităţile de cazare turistică din judeţ, în contextul proiectului „Paşte în Bucovina” fiind aşteptaţi în zonă pelerini, dar şi „agenţiile de turism pentru că unii vor dori să plece şi să sărbătorească în alte zone”.


Intră acum și în grupul de