A murit pe holurile Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tragic incident a avut loc, marţi dimineaţă, pe holurile Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani şi-a pierdut viaţa în timp ce stătea la una din cozile formate la ghişeele instituţiei. Nimeni dintre cei prezenţi nu se aştepta să se întâmple un astfel de incident, mai ales că, potrivit martorilor, omul nu a dat în niciun moment semne că s-ar simţi rău sau ar avea probleme de sănătate.

Conform declaraţiilor oferite de conducerea AJOFM Suceava, “incidentul a avut loc în jurul orei 8:30, când pe holurile unităţii nu sunt foarte multe persoane. În plus, omul era al doilea la rând şi aştepta să-şi primească viza lunară pentru şomaj. A căzut deodată şi nu a mai putut fi salvat”. “Şi acum mă cutremur şi cred că multă vreme de acum încolo va fi la fel de fiecare dată când voi trece pe acolo”, ne-a declarat directorul AJOFM Suceava, Aurelia Focşa.

După ce s-a prăbuşit pur şi simplu pe holul principal al instituţiei, au fost chemaţi de urgenţă cei de la Ambulanţă. Echipajul sosit imediat la faţa locului s-a chinuit mai bine de jumătate de oră să-l readucă la viaţă pe bărbat, dar toate eforturile au fost în zadar.

Din datele pe care le deţinem, omul este din Burdujeni şi se afla în evidenţele de plată ale AJOFM Suceava, după ce a fost disponibilizat de la o firmă de instalaţii. Nu a mai apucat să ajungă la pensie, un atac cerebral deosebit de sever fiindu-i fatal.


Intră acum și în grupul de