Un bărbat a fost omorât în bătaie într-un bar din Arbore. Agresorul a fost reținut urmând să fie prezentat instanței pentru arestare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din Cajvana a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost bătut într-un bar din Arbore de un bărbat de 30 de ani din Arbore.

Potrivit cercetărilor, vineri seara, în jurul orei 23.30, Gheorghe Nicanor B. (30 ani) se afla  în interiorul unui bar din Arbore și consuma băuturi alcoolice împreună cu mai mulți prieteni.

La un moment dat în bar a intrat Vasile C. (34 ani), din orașul Cajvana, iar în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 30 ani i-a aplicat acestuia, cu intenție, multiple lovituri de pumn și picioare, atât în zona capului cât și la nivelul corpului, cauzându-i leziuni grave, care în scurt timp au condus la deces.

Agresorul a fost identificat și ridicat cu sprijinul S.A.S de la locuința sa, din localitatea Arbore, în jurul orei 02:30, fiind condus la Postul de Poliție Arbore.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipiului Rădăuți, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie efectuată autopsia, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la deces.

În urma probatoriului administrat în cauză a fost pusă în mișcare acțiunea penală, împotriva agresorului pentru „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „omor”, ulterior fiind dispusă măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore.

Agresorul urmează să fie prezentat unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava în vederea dispunerii față de acesta a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către lucrătorii din cadrul S.I.C., sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul P.T. Suceava.


Intră acum și în grupul de