Un pădurar din Moldovița este acuzat că a încercat să violeze o elevă de 14 ani pe care a dus-o cu mașina în pădure


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 de ani din Moldovița, pădurar la Ocolul Silvic Experimental Tomnatic, este acuzat că ar fi încercat să violeze o elevă de 14 ani din localitate.

Polițiștii au fost sesizați vineri după amiaza despre situație și au început să facă verificări.

Ei au discutat cu eleva de 14 ani care a făcut sesizarea și care a povestit că vineri, în jurul orei 14:00 a plecat spre domiciliu cu microbuzul școlar, s-a oprit la un magazin din satul Demacușa, unde se aflau trei bărbați cu care a consumat  trei pahare cu lichior.

Pădurarul de 32 de ani s-a oferit să o conducă la domiciliu cu autoturismul său, iar aceasta a urcat în mașina acestuia, dar bărbatul s-a deplasat înspre pădure, fără o o duce pe minoră la domiciliu, motivând că merge să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere din pădure.

Când au ajuns în pădure, acesta i-a făcut avansuri minorei și a încercat acte de penetrare vaginală cu degetul, fără a o agresa pe aceasta.

La insistențele acesteia, cel în cauză i-a spus să coboare din mașină, lucru care s-a și întâmplat, minora deplasându-se ulterior spre domiciliu unde i-a povestit tatălui său cele întâmplate după care a sesizat poliția.

Tânăra urmează să fie examinată medico-legal, iar polițiștii continuă cercetările pentru strângerea materialului probator urmând ca acesta să fie prezentat pentru analiză Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

În acest caz cercetările se fac pentru săvârşirea infracţiunii de viol.


Intră acum și în grupul de