Acasă Actualitate Prefectul Iulian Cimpoeșu: Județul Suceava are parte de susținere consistentă din partea...

Prefectul Iulian Cimpoeșu: Județul Suceava are parte de susținere consistentă din partea Guvernului, iar acest lucru se va reflecta în curând în investițiile din județ


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeșu, susține că Județul Suceava are parte de susținere consistentă din partea Guvernului României, iar acest lucru se va reflecta în curând în investițiile din județ.

Cimpoeșu a participat, sâmbătă, la Fundu Moldovei, alături de ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, Cseke Attila, de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, de parlamentari suceveni,  la o întâlnire de lucru cu primarii municipiilor și orașelor din județul Suceava.



El a arătat că această întâlnire s-a desfășurat în cadrul restrâns impus de pandemie, dar că discuția avut drept cuvinte de ordine investiții și dezvoltare.

„Să nu uităm că pe lângă posibilitatea accesării de fonduri europene, inclusiv sau mai ales prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Guvernul PNL-USR PLUS-UDMR a alocat în acest an la capitolul „Investiții”, cea mai mare sumă din istoria României: peste 61 miliarde lei, însemnând circa 5,5 % din PIB”, a menționat prefectul.

El este convins că județul Suceava are parte de susținere consistentă din partea Guvernului României, iar acest lucru se va reflecta în curând în investițiile din județ.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version