Emil Boc: Administratia suceveana este „performanta si pragmatica” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Administraţia suceveană este “performantă şi pragmatică”, a afirmat joi primul-ministru Emil Boc, în cadrul întâlnirii cu autorităţile locale din Suceava, care a avut loc la Palatul Administrativ. Potrivit premierului României, investiţiile şi atragerea de fonduri europene sunt prioritare pentru că acestea determină păstrarea sau crearea unor noi locuri de muncă. “Guvernul nu are o prioritate mai importantă decât susţinerea locurilor de muncă prin investiţii şi atragerea de fonduri europene”, a ţinut să sublinieze Boc.

El a spus că judeţul Suceava este singurul din ţară care are în lucru şi în pregătire construcţia a cinci şosele de centură, respectiv pentru municipiile Suceava, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Fălticeni. El le-a spus autorităţilor sucevene că Guvernul intenţionează ca până la sfârşitul acestui an să realizeze centuri ocoloitoare pentru municipii şi cea mai mare parte a oraşelor din ţară. “Trebuie să găsim resurse financiare din fonduri europene şi fonduri naţionale pentru ca acest program să se deruleze”, a precizat premierul.

În ceea ce priveşte electrificarea cătunelor, în Suceava fiind 35 de localităţi fără energie electrică, premierul a spus că până la sfârşitul mandatului său va fi realizat programul de electrificare a celor 100.000 de gospodării din ţară care nu beneficiază de curent electric.

Întâlnirea la care Emil Boc a participat, alături de miniştrii Elena Udrea, Daniel Funeriu, Gabriel Sandu, Vasile Blaga şi Radu Berceanu, a durat aproximativ o oră.

La ieşirea din Palatul Administrativ din Suceava, Boc a fost aşteptat de aproximativ o sură de persoane, unii dintre aceştia cerând sprijin pentru rezolvarea unor probleme personale sau legate de procese de fond funciar.


Intră acum și în grupul de