Si-a injunghiat vecinul in inima cu doua lovituri de cutit (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Băut fiind, pe fondul unui schimb de replici, un bărbat din Preuteşti şi-a înjunghiat vecinul în piept cu două lovituri de cuţit. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector Gabriel Panţiru joi, în jurul orei 18.44, prin „S.N.U.A..U 112”, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că P. Mircea, de 57 ani, din comuna Preuteşti a fost ucis de M. Savin, de 57 ani localnic.

„Din primele cercetări s-a stabilit că în jurul orei 18.30, M. Savin fiind în stare de ebrietate s-a întâlnit pe drum, în faţa locuinţei, cu vecinul P. Mircea şi pe fondul unui conflict spontan, a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi l-a înjunghiat pe acesta de două ori în piept, în zona inimii. La faţa locului a sosit ambulanţa care a încercat resuscitarea victimei, însă aceasta a decedat la scurt timp, cadavrul fiind transportat la spital în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a felului şi cauzei morţii”, a precizat inspectorul Panţiru.

Acesta menţionat că cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor calificat”, M. Savin fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava urmând a fi prezentat instanţei de judecată pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de