Pentru ca “se misca bine”, Gheorghe Flutur trebuie sa ajunga prim-vicepresedinte al PD-L alaturi de Udrea si Roberta Anastase (VIDEO)

Senatorul de Suceava Tiberiu Prodan, membru al PD-L, este convins că liderul judeţean sucevean al partidului, Gheorghe Flutur are cele mai mari şanse să devină prim-vicepreşedinte la nivel central al PD-L, fiind recunoscut ca omul care „se mişcă cel mai bine din punct de vedere politic”. Acestă declaraţie a fost făcută duminică de parlamentarul sucevean, într-o cofnerinţă de presă în care acesta a mai spus că Flutur „are cele mai multe şanse dintre toţi candidaţii”.


„Este personalitatea importantă ce se mişcă cel mai bine din punct de vedere politic şi administrativ”, a ţinut să explice Tiberiu Prodan, arătând cu a eeaşi ocazie că nu ştie cum vor fi desemnaţi cei patru viitori prim-vicepreşedinţi ai partidului, dacă pe criterii regionale sau după alte criterii, dar este absolt convins că liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, va obţine una din aceste funcţii, acesta urmând să fie susţinut şi de Teodor Stolojan.

Totodată, senatorul Prodan s-a pronunţat ca la alegerile din partid să fie vot direct şi nu pentru o listă cum a fost la PNL. „Nu ar trebui să fie ca la PNL, cu vot pe listă, ci vot direct”, a menţionat senatorul sucevean.

Potrivit proiectului de modificare a Statutului, adoptat de comisia specială pentru redactarea noului statut, PD-L va avea din acest an pe lângă funcţiile de preşedinte şi secretar general, patru funcţii de prim-vicepreşedinte, 15 de vicepreşedinte, 12 secretari executivi şi trei secretari generali adjuncţi.

Pentru cele patru posturi deja au fost anunţate câteva persoane printre care Gheorghe Flutur, Elena Udrea şi Roberta Anastase.

loading...