Ryanair anunță după Viena și Veneția că introduce a treia cursă regulată de pe Aeroportul Suceava spre Rhodos. Gheorghe Flutur: Vor fi și alte surprize


Intră acum și în grupul de

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunțat, miercuri, introducerea unei curse sezoniere de pe Aeroportul Suceava care va începe în luna iulie și va avea ca destinație Rhodos.

Ryanair a anunțat o rută regulată sezonieră pe care o va opera în această vară de pe aeroportul din Suceava.

Astfel, de la 1 iulie, în zilele de joi și duminică Ryanair va opera zboruri regulate din Suceava spre Rhodos cu plecare joi din Rhodos la ora 6:00 și aterizare la 8:10 la Suceava și decolare de la Suceava la ora 8:40 și aterizare în Rhodos la ora 10:50.

În zilele de duminică aeronava decolează din Rhodos la ora 7:50 și aterizează la ora 10:00 la Suceava, de unde decolează la ora 10:25 și aterizează la Rhodos la ora 12:35.

Biletele pot fi deja rezervate pe site-ul operatorului aerian.

Cursele vor fi operate până în 28 octombrie 2021.

Reamintim că Ryanair a anunțat și curse regulate Suceava-Veneția Treviso și Suceava-Viena din această vară.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că și cursa Suceava-Rhodos face parte din pachetul de noi zboruri care vor fi operate de pe Aeroportul Suceava, arătând că sunt noi destinații spre Veneția, Viena sau Bruxelles, dar și o cursă nouă spre București operată de Blue Air.

„Suntem în discuții și pentru alte curse. Vor fi și alte surprize”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de