S-a dat drept o angajata a unei Asociatii de Veterani si i-a furat portofelul cu bani


Intră acum și în grupul de

O bătrână a rămas fără portofelul cu bani după ce a primit în casă o femeie ce se dădea drept angajată a unei Asociaţii de Veterani. Potrivit IPJ suceava, vineri, la ora 18.56, prin S.N.U.A.U.112, W. Didi, din municipiul Suceava a sesizat despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras vecinei sale C. Victoria, de 85 ani portmoneul în care avea 800 lei.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că vineri, ora 12.00, o persoană de sex feminin a sunat la uşa bătrânei, care i-a deschis crezând că este o vecină. Persoana respectivă a intrat în casă spunându-i că este de la o Asociaţie de Veterani şi că trebuie să încaseze suma de 14 lei pentru a o scuti de plata energiei şi căldurii.

C. Victoria a scos portmoneul şi a intenţionat să-i plătească. Autoarea i-a distras atenţia punându-i diferite întrebări şi la scurt timp a plecat. După plecarea acesteia, partea vătămată a constatat că i-a fost sustras portmoneul în care avea suma de circa 800 lei.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt, în vederea identificării autoarei şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de