S-a dat drept o angajata a unei Asociatii de Veterani si i-a furat portofelul cu bani

O bătrână a rămas fără portofelul cu bani după ce a primit în casă o femeie ce se dădea drept angajată a unei Asociaţii de Veterani. Potrivit IPJ suceava, vineri, la ora 18.56, prin S.N.U.A.U.112, W. Didi, din municipiul Suceava a sesizat despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras vecinei sale C. Victoria, de 85 ani portmoneul în care avea 800 lei.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că vineri, ora 12.00, o persoană de sex feminin a sunat la uşa bătrânei, care i-a deschis crezând că este o vecină. Persoana respectivă a intrat în casă spunându-i că este de la o Asociaţie de Veterani şi că trebuie să încaseze suma de 14 lei pentru a o scuti de plata energiei şi căldurii.

C. Victoria a scos portmoneul şi a intenţionat să-i plătească. Autoarea i-a distras atenţia punându-i diferite întrebări şi la scurt timp a plecat. După plecarea acesteia, partea vătămată a constatat că i-a fost sustras portmoneul în care avea suma de circa 800 lei.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt, în vederea identificării autoarei şi recuperării prejudiciului.