Flagrant organizat de politisti pentru prinderea unor santajisti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au organizat vineri, un flagrant pentru prinderea unor şantajişti care cereau taxă de protecţie. Potrivit IPJ Suceava, pe data de 18 ianuarie 2010, Poliţia municipiului Suceava – Secţia de poliţie Burdujeni a fost sesizată de o persoană de 37 ani, din Mitocu Dragomirnei despre faptul că a primit ameninţări la adresa sa, a membrilor familiei şi a bunurilor pe care le deţine, solicitându-i-se plata unei „taxe”.

Poliţiştii au demarat cercetările iar în urma investigaţiilor s-a stabilit că suspecţii de comiterea faptei sunt R. Cezar, de 29 ani, din Suceava şi C. Silviu, de 23 ani, din Dărmăneşti.
Vineri, în jurul orelor 13.45, în zona staţiei CFR Suceava Nord, cu sprijinul B.C.C.O. Iaşi, s-a realizat flagrantul fiind depistaţi la locul comiterii faptei C. Silviu, R. Cezar şi M. Daniel, asupra lui R. Cezar fiind identificată suma de bani plătită de bărbatul şantajat.

În urma probatoriului administrat s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de C. Silviu şi R. Cezar, pentru comiterea infracţiunii de şantaj, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă.
M. Daniel este cercetat în stare de libertate pentru determinarea participaţiei.


Intră acum și în grupul de