Doi frati minori s-au izbit intr-un autoturism


Intră acum și în grupul de

Tatăl a doi minori ce s-au izbit de un autoturism a semnat că nu îi duce pe copii la spital şi nici nu solicită certificat medico-legal. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 17.25, pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava, B. Viorel, de 33 ani, din comuna Zvoriştea, în timp ce conducea un autoturism, de portiera stânga spate a autoturismului s-au lovit minorii I. E., de 7 ani şi I. D., de 5 ani, ambii localnici, angajaţi în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure prin spatele autobuzului oprit în staţie.

În timpul audierii tatălui acestora, I. Ilie, acesta a declarat verbal şi în scris că nu doreşte să se deplaseze cu minorii la Spitalul Judeţean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale, întrucât aceştia nu au suferit leziuni corporale.

De asemenea, tatăl minorilor a declarat în scris că nu depune plângere, nu solicită continuarea cercetărilor, nu se deplasează la Serviciul de Medicină Legală în vederea solicitării unui certificat medico-legal şi nu are pretenţii faţă de conducătorul auto.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de