Contrabandistii amenajeaza locasuri speciale in autoturisme pentru a ascunde tigarile


Intră acum și în grupul de

Tot mai multe autoturisme în care au fost găsite ţigări de contrabandă aveau amenajate locaşuri speciale. Aşa s-a întâmplat şi luni, când poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat într-un autoturism 350 pachete de ţigări în valoare de 1.595 lei, ce erau ascunse într-un locaş special amenajat. Potrivit IJPF Suceava, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca „Renault ”, R.Cătălin, în vârstă de 38 de ani.

În urma verificării amănunţite efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, asupra persoanei, bagajelor şi mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub bancheta din spate, în locul destinat trusei de scule şi trusei medicale, cantitatea de 350 pachete de ţigări marca „Pall Mall Slim” de provenienţă ucraineană.

Bunurile, în valoare de 1.595 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei.


Intră acum și în grupul de