A doua seară cu protest civic la Suceava: Cerem oprirea stării de alertă și întoarcerea la vechiul normal.


Intră acum și în grupul de

Mai mulți suceveni au participat și marți seara în Piața Drapelelor Uniunii Europene, lângă Statuia Eroilor-Bucovina Înaripată, la un protest față de restricțiile absurde și ineficiente, dar și împotriva dictaturii sanitare.

Sucevenii au venit pentru a doua seară consecutiv la un protest civic și apolitic inițiat de medicul sucevean Mircea Pușcașu.

Ei participă la un protest pașnic, cu bună cuviință și demnitate prin care cer oprirea stării de alertă și întoarcerea la vechiul normal.

„Vrem libertatea dată de Dumnezeu și confiscată de politicieni”, e mesajul transmis de Mircea Pușcașu.

Suceava protestează anti-Mască pentru a doua seara consecutiv

Suceava protestează anti-Mască pentru a doua seara consecutiv! Piata Drapelelor!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 30 martie 2021

Un alt protestatar a spus: „Ne-am săturat să fim tratați ca niște retardați”.

Un altul a spus că în timp ce în instituțiile publice masca este opțională, celor care vin la protest purtatul măștii este obligatoriu.

Mircea Pușcașu a spus că cei care au impus restricțiile „au scăpat porumbelul cu distanțarea socială” pentru că el consideră că este un experiment social la nivelul întregii planete.

Mai mult, el a amintit că se vorbea de distanța la care  „sare virusul” și că s-a trecut în legislație „cât sare virusul” și care este distanța între participanții la slujbă la biserică.

El s-a întrebat cum se poate să fie carantinați oameni sănătoși.

Inițiatorul acestui protest civic a explicat că libertatea cetățenilor înseamnă mai puțină putere pentru autorități și că, cu cât se restrâng libertățile, cu atât crește puterea autorităților și de aceea autoritățile nu vor dori să piardă din putere.


Intră acum și în grupul de