Ryanair va deschide zboruri Suceava-Roma și Suceava-Milano (Bergamo). Gheorghe Flutur: Decizia marilor companii de a deschide noi zboruri este un semnal puternic privind pregătirea pentru revenirea la normalitate


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în curând compania Ryanair își va extinde portofoliu de zboruri directe operate de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava cu încă două destinații.

Astfel, compania aeriană Ryanair va opera zboruri de la Suceava către Roma-Ciampino și Milano-Bergamo.

„Decizia marilor companii de a deschide noi zboruri reprezintă un semnal puternic privind pregătirea pentru revenirea la normalitate. În tot acest timp și noi, acum pe vremuri grele, ne pregătim pentru vremuri bune”, a spus Flutur.

El a menționat că autoritățile sucevene urmează să intensifice  ofensiva de promovare a județului Suceava și a brandului Bucovina pentru dezvoltarea turismului, atragerea de investitori și stabilirea de noi conexiuni în ceea ce privește mediul de afaceri.

„Suceava este un județ sigur atât pentru turiști cât și pentru investitori, iar Bucovina, o destinație care va continua să fie tot mai atrăgătoare, de la zi la zi”, a spus Flutur.

În ultima perioadă noi companii au anunțat zboruri directe de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava incluzând și multe destinații noi. 

Astfel, Ryanair va opera zboruri spre Viena începând cu 1 iulie, către Treviso din 4 iunie și spre Rhodos din iulie 2021.

TUI FLY Belgia va înființa cursa  Suceava – Bruxelles începând din 16 aprilie 2021.

Compania Blue Air  va introduce primele zboruri low-cost Suceava- București cu posibilitatea unor conexiuni către alte destinații cum ar fi Londra – Heathrow, Amsterdam, Bruxelles, Frankfurt, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Munchen, Helsinki, Köln, Larnaca, Malaga, Bologna, Praga, Roma Fiumicino, Stuttgart și Valencia.


Intră acum și în grupul de