Noi restricții în comuna Coșna, unde rata infectării Covid-19 a depășit 4 la mie. Magazinele se închid la 18:00, iar circulația persoanelor e interzisă după 20:00


Intră acum și în grupul de

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava s-a întrunit, în data de 2 aprilie, într-o ședință online în care a analizat evoluția epidemiei cu noul coronavirus în localitățile din județ și a luat noi decizii prin Hotărârea nr. 98 din data de 02.04.2021.

Concret, CJSU a introdus noi restricții pentru comuna Coșna. Acestea intră în vigoare începând de sâmbătă, 3 aprilie. Precizăm că rata de infectare din comuna Coșna a ajuns la 4.09 la mie.

Noile măsuri impune în comuna Coșna:       

  1. Se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 20:00 – 05:00.
  2. Se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 05:00 –18.00.
  3. Se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness.

Intră acum și în grupul de