Si-a lasat fiul de numai 14 ani sa conduca masina


Intră acum și în grupul de

Atât tatăl cât şi fiul s-au ales cu dosare penale, primul pentru că a lăsat maşina pe mâna fiului său de numai 14 ani, iar al doilea pentru că a condus fără permis. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 23.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Stroieşti, în timp ce se aflau în misiune pe raza comunei, au identificat în trafic pe DJ 209D, un autoturism ce se deplasa în mod suspect.

Poliţiştii au oprit regulamentar autoturismul respectiv, moment în care persoana care se afla la volan a sărit pe bancheta din spate, locul fiind luat de pasagerul din dreapta faţă.

În urma legitimării celor în cauză s-a stabilit faptul că minorul H.G., în vârstă de 14 ani, din comuna Moara, conducea în momentul opririi în trafic, autoturismul fiindu-i încredinţat de H. Ion, de 40 ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru H. Ion sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis, iar minorul H. G. este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.


Intră acum și în grupul de