Ion Lungu este mulțumit de ritmul lucrărilor de investiții din municipiu la autobaza electrică, ștrand, piața mică, grădinița Ițcani și centrul multifuncțional Ițcani


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că a verificat, luni, stadiul de realizare pentru o parte din investițiile municipalității și că este mulțumit de avansul înregistrat.

Potrivit acestuia, la autobaza diviziei electrice a TPL se lucrează la realizarea halelor pentru reparații, spălătorie auto, ITP etc. și a alimentării cu gaz metan de pe strada Căpitan Grigore Andrei.

El este convins că până în toamna acestui an va fi dată în funcțiune noua autobază.

„Lucrările merg destul de bine și la ștrandul municipal, unde a fost turnat beton pentru unul din bazinele mici. Se lucrează la sediul administrativ și la configurarea bazinului mare”, a explicat primarul.

El spune că se lucrează  intens și la Piața George Enescu unde se montează fermele metalice și este convins că în toamnă va fi finalizată investiția.

„Lucrările avansează bine și la gradinița din cartierul Ițcani, care prinde contur de la o zi la alta. Tot în Ițcani, la centrul multifuncțional (sediul primăriei), s-a montat tâmplăria și se lucrează la finisaje”, a menționat primarul.

Ion Lungu a remarcat că activitatea pe șantierele municipalității s-a intensificat începând cu luna aprilie. „Vom avea comandamente periodice la fața locului pentru a ne asigura că lucrările se desfășoară în ritmul stabilit”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de