“Produs in Bucovina” – magazinul cu preparate traditionale din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În ajunul Sărbătorilor Pascale, Iulius Mall Suceava a inaugurat „Produs în Bucovina”, un magazin cu specific culinar care răspunde celor mai noi preferinţe de consum ale populaţiei din nordul ţării. Amplasat la parter, lângă Auchan, “Produs în Bucovina” prezintă şi comercializează exclusiv produsele lactate şi de carmangerie ale mărcilor Laktotrio şi Killer, ambii producători fiind din comuna suceveană Horodniceni.

Laktotrio este vestit pe meleagurile bucovinene şi nu numai pentru produsele lactate şi brânzeturile tradiţionale, 100% naturale şi de fiecare dată proaspete. Cu o capacitate de procesare de 5 tone de lapte pe zi, Laktotrio livrează mai ales în nordul ţării sortimentele care au transformat producătorul în veritabilă marcă: brânză dulce, caş şi telemea de vacă, urdă şi caş de oaie, brânză burduf şi caşcaval de Horodniceni, precum şi smântână cu peste 25% conţinut de grăsime.

Ingredientele folosite sunt exclusiv laptele de vacă de bună calitate în stare proaspătă, laptele de oaie, cheagul natural şi sarea. Nu se folosesc aditivi sau E-uri pentru a mări termenul de valabilitate al preparatelor. Dotările tehnice ale “Laktotrio 2001 Prod” S.R.L., echipamente automatizate care asigură operaţiunile şi atenta prepararea a produselor, sunt adaptate ultimelor cerinţele de igienă şi de securitate impuse de normele europene, dar şi de transport în condiţii optime. Pe lângă tradiţionalele reţete, Laktotrio răspunde şi celor mai noi preferinţe de consum ale pieţei.

Deoarece calitatea este principala sa reţetă, în 13 ani de activitate, Killer S.R.L. şi-a dobândit un bun renume în nordul ţării şi chiar peste hotare. Carnea este proaspătă, procesată cu tehnologie de ultim moment, achiziţionată cu fonduri SAPARD, adaptată standardelor impuse de Uniunea Europeană. Siguranţa preparatelor din carne este atestată de laboratorul propriu, dotat cu instalaţii moderne. Tehnologizarea Killer S.R.L. a permis sporirea numărului de produse care satisfac şi cele mai exigente cerinţe. “Meniul” Killer S.R.L. numără produse tradiţionale (tobă extra, leberwurşti), specialităţi (jambon, kaizer, muşchi, pastramă, şuncă), afumături (rasol, costiţă), rulade şi şuncă, pastă de mici şi carne tocată, 9 sortimente de salamuri, 10 de cârnaţi şi 5 de parizer. Fierte, uscate, afumate sau dublu afumate, asezonate cu plante decorative, aromatice sau condimente specifice, produsele Killer S.R.L. au gust inconfundabil.


Intră acum și în grupul de