Fara acoperis deasupra capului de Paste


Intră acum și în grupul de

Focul făcut în curte, fără a fi supravegheat, a lăsat o familie fără acoperiş deasupra capului, în Săptămâna Mare. Potrivit plt. maj. Alin Găleată din cadrul Compartimentului Informare şi Relaţii Publice a ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 05:47, astfel că Garda de intervenţie Vicovu de Sus şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gălăneşti au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la gospodăria lui Ilie R., din comuna Voitinel.

Când pompierii au ajuns la faţa locului ardeau acoperişurile casei şi anexelor gospodăreşti, existând pericolul de propagare la o gospodărie învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 08.00, în limitele găsite. Focul a distrus acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 90 mp, acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 30 mp şi acoperişul unei anexe pe o suprafaţă de 20 mp. De asemenea, s-au degradat pereţii casei şi instalaţia electrică, pagubele fiind estimate la 15.000 lei.

Plt. maj. Alin Găleată precizează că, din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui foc deschis în spaţii deschise, lăsat nesupravegheat.

Pompierii au salvat casa proprietarului şi locuinţa învecinată în valoare de aproximativ 400.000 lei.


Intră acum și în grupul de