Petreceri tematice si concert Jasmine, la Babylon din Suceava


Intră acum și în grupul de

Clubul sucevean Babylon le-a pregătit petrecăreţilor în acest weekend o mulţime de petreceri, concursuri şi premii.

Joi seară, studenţii suceveni se pot distra la “A.S.U.S Easter Party”, petrecere la care cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Toţi ceilalţi beneficiază de o super ofertă la tequila. Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S şi va fi întreţinută de DJ Cioco şi MC Dany, rezidenţi în Babylon.

“Black Party” va avea loc vineri seară, iar în cadrul acestei petreceri toţi cei care poartă haine negre vor fi răsplătiţi cu premii şi băuturi din partea casei. Tot acum, clubul oferă o ofertă tentantă la whisky.

Sâmbătă, duminică şi luni, clubul va oferi vizitatorilor un program special de Paşte. Sucevenii vor avea parte de petreceri cu animatoare, vor admira jocuri cu flăcări şi se vor bucura de multe alte surprize.

Duminică seara la Babylon va concerta Jasmine, fosta componentă a trupei Oops. S-a făcut remarcată datorită premiilor obţinute la concursuri de muzică din ţară şi străinătate iar publicul larg o cunoaşte pe Jasmine datorită colaborării cu trupa BUG Mafia, pentru piesa “Cu tălpile arse”.


Intră acum și în grupul de