CJSU Suceava a aprobat redeschiderea locurilor de joacă pentru copii în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

 CJSU Suceava, convocat de prefectul Iulian Cimpoeșu, a decis, joi, prin Hotărârea nr.108, aprobarea redeschiderii locurilor de joacă pentru copii, pe raza municipiului Suceava.

Măsura a fost luată după ce s-a luat în considerare adresa Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Suceava, înaintată Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, înregistrată la Instituția Prefectului – județul Suceava cu nr. 6634 din data de 15.04.2021, Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Suceava nr. 11 din data de 15.04.2021 și punctul de vedere exprimat de către domnul viceprimar al municipiului Suceava – Lucian HARȘOVSHI în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava din data de 15.04.2021, a anunțat Prefectura Suceava.

Astfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava a aprobat propunerea Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Suceava privind redeschiderea locurilor de joacă pentru copii pe raza municipiului Suceava, inclusiv a celui situat în Zona de agrement Tătărași, începând cu data emiterii prezentei hotărâri, cu respectarea strictă a prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 432 din 08.04.2021 și a măsurilor de siguranță epidemiologică stabilite de către Direcția de Sănătate Publică Suceava.


Intră acum și în grupul de