Cursa aeriană Suceava-Bruxelles a fost inaugurată. Primul avion TUI a aterizat pe Aeroportul Suceava și a fost întâmpinat cu tradiționalul salut cu tunuri de apă//FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Cursa aeriană TUI pe relația Suceava-Bruxelles a fost inaugurată vineri când primul avion al companiei TUI a aterizat pe Aeroportul Suceava unde a fost întâmpinat cu tradiționalul salut cu tunuri de apă

Noul operator aerian de pe Aeroportul Suceava, TUI Fly Belgium,  face parte din TUI Group, cel mai mare operator de turism din lume care are sediul central în Hanovra, Germania.

Suceava este singurul aeroport din România unde TUI Fly Belgium va opera curse comerciale.

Sursa de Suceava decolează de la Bruxelles în zilele de luni la ora 6:20 și aterizează la Suceava la ora 10:05 și pleacă de la Suceva la ora 10: 20 și aterizează la Bruxelles la ora 12: 35.

În zilele de vineri, cursa pleacă de la Bruxelles la ora 6:00 cu aterizare la Suceava la ora 9:45,  și plecare din Suceava la ora 10:20 cu aterizare la Bruxelles la ora 12:15.

Din acest an pe Aeroportul Suceava, pe lângă companiile Wizz Air și Tarom vor mai efectua curse regulate și Ryan Air, TUI fly Belgium și Blue Air.


Intră acum și în grupul de