Acasă Actualitate Deșeuri abandonate ilegal și incendiate, depistate pe raza comunei Șcheia. Primăria a...

Deșeuri abandonate ilegal și incendiate, depistate pe raza comunei Șcheia. Primăria a fost obligată anterior de Garda de Mediu să salubrizeze zona până la sfârșitul acestei săptămâni


Intră acum și în grupul de

Garda de Mediu Suceava a informat vineri, 16 aprilie, că a depistat depozitări ilegale de deșeuri pe teritoriul comunei Șcheia.

„Urmare a sesizărilor înregistrate la Comisariatul Județean Suceava al Gărzii Naționale de Mediu, privind abandonările ilegale de deșeuri și incendierea acestora, pe teritoriul administrativ al comunei Scheia, comisari din cadrul GNM – CJ Suceava au efectuat verificări în teren constatând ca aspectele semnalate se confirmă”, se precizează în informarea Gărzii de Mediu.



Instituția a precizat că anterior s-au trasat măsuri autorităților din Șcheia ca până la data de 19 aprilie a.c. să salubrizeze toate zonele afectate de abandonări de deșeuri de pe teritoriul comunei. Totodată, Poliția Locală a fost obligată să monitorizeze teritoriul administrat pentru a preveni eventualele incendieri.

Pentru deficiențele constatate anterior, Primăria Șcheia a fost sancționată cu șase amenzi.

Garda de Mediu precizează că în cazul nerealizării măsurilor până la data stabilită, Primăria Șcheia riscă noi amenzi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version