Gheorghe Flutur a plecat dupa Lumina Sfanta (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a plecat, vineri seara, spre Ierusalim de unde se va întoarce cu Lumina Sfântă primită în urma slujbei oficiate la mormântul Mântuitorului.

La întoarcerea în ţară, prima oprire o va face la Bucureşti unde se va întâlni cu ceilalţi membri ai delegaţiei oficiale a Patriarhiei Române care va pleca cu avionul spre Ierusalim sâmbătă dimineaţă. Pentru a putea face parte din aceasta, Gheorghe Flutur a primit binecuvântare chiar de la Patriarhul Daniel.

“Voi lua cu mine şi un coş cu ouă pe care îl voi face cadou Patriarhului ortodox al Ierusalimului, Teofilus, care ne aşteaptă în jurul orelor 10, sâmbătă dimineaţă la el”, a declarat Gheorghe Flutur, în cadrul unei conferinţe de presă.

Conform şefului deliberativului judeţean, Lumina Sfântă a Învierii ar urma să ajungă în Suceava sâmbătă seară, în jurul orelor 20:30 pe Aeroportul Salcea.
De altfel, aici “va fi un dispecerat special pentru dirijarea delegaţiilor care vor dori să primească Lumina. Noi am invitat toate judeţele vecine, ba chiar şi o delegaţie din Cernăuţi şi-a anunţat intenţia de a veni”, a mai adăugat Flutur.


Intră acum și în grupul de