Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că au loc lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Ion Grămadă din Suceava: Facem noi locuri de parcare, precum și accesele la scările de bloc


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că programul Modernizarea Sucevei de la scara blocului continuă în zona centrală a municipiului.

„Suntem cu lucrările de modernizare și reabilitare pe strada Ion Grămadă, unde intervenim pe o suprafață de 1200 mp, facem noi locuri de parcare, precum și accesele la scările de bloc”, a precizat Harșovschi.

Viceprimarul a postat mai multe fotografii în care se vede situația inițială din zonă, menționând că după finalizarea lucrărilor spațiul verde va fi mai bine delimitat, protejat și nu se va mai putea parca pe el.

Harșovschi a ținut să precizeze că mutarea conducerii Consiliului Județean în altă clădărie este temporară.

„Întrucât au fost discuții în mediul online și nu numai, cu referire la lucrările din această zonă, țin să menționez că reabilitarea se face pentru toți sucevenii și reamintesc că este temporară mutarea conducerii Consiliului Județean în clădirea din zonă, după incendiul de la Palatul Administrativ”, a subliniat el.


Intră acum și în grupul de