De la discoteca, cu fractura la spital


Intră acum și în grupul de

Un adolescent a ajuns la spital cu fractură după ce a fost accidentat de o maşină în timp ce se întorcea de la discotecă. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 11.00, Poliţia Oraşului Gura Humorului a fost sesizată cu privire la faptul că în dimineaţa zilei de marţi, minorul T. C., de 16 ani, din comuna Capu Câmpului, a fost victima unui accident de circulaţie al cărui autor a părăsit locul faptei.

În jurul orelor 03.00, minorul se întorcea de la discotecă cu un grup de prieteni, deplasându-se pe partea dreaptă a DJ 177C şi a fost acroşat de un autoturism care circula în aceiaşi direcţie de mers.

După producerea accidentului autoturismul nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea, la faţa locului găsindu-se mai multe mijloace de probă, iar minorul a suferit „fractură metatars V stâng”, necesitând pentru vindecare 25-30 zile îngrijiri medicale şi nu a rămas internat.

În urma măsurilor întreprinse, suspectul a fost identificat în persoana lui G. Petru, de 25 ani din comuna Capu Cîmpului. Acesta este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei” şi „vătămare corporală de culpă”.


Intră acum și în grupul de