Primarul Ion Lungu anunță că în parcul Șipote și păduricea Zamca vor fi instalate camere video, iar zona Zamca va fi amenajată: Vrem să facem un amfiteatru în aer liber, piste pentru bicicliști, alei pentru alergat și alte amenajări pentru petrecerea timpului liber


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că a participat și el la campania de curățenie de miercuri „Toți pentru Curățenia Orașului”, în cele două păduri parc din Suceava, respectiv Șipote și Zamca. Anterior, viceprimarul Lucian Harșovschi a relatat despre igienizarea celor două zone de agrement.

„Am participat astăzi alături de cei doi viceprimari, la campania de curățenie de primăvară “Toți pentru curățenia orașului”, în pădurea parc Șipote și pădurea parc Zamca, care începând de toamna trecută sunt în administrarea Primăriei Suceava”, a spus Ion Lungu.

Primarul de asemenea a remarcat faptul că în zona Zamca au fost foarte multe gunoaie.

„Dacă în zona Șipote s-au făcut periodic acțiuni de ecologizare de către primărie și reprezentanți ai societății civile, în zona Zamca am găsit foarte multă mizerie. Primăria va face curat în ambele zone, iar sucevenii au responsabilitatea de a menține pădurea curată”, a precizat el.

Totodată, Ion Lungu a anunțat că municipalitatea va monta camere video în cele două păduri parc, iar poliția locală va monitoriza și va amenda pe cei care aruncă gunoaie.

Pe lângă asta, Lungu a declarat că după amenajarea parcului Șipote, autoritățile locale vor amenaja și păduricea Zamca. Municipalitatea vrea să construiască un amfiteatru în aer liber, piste pentru bicicliști, alei pentru alergat și alte amenajări pentru petrecerea timpului liber.


Intră acum și în grupul de